CARTA DE SERVICIS DELS CENTRES MUNICIPALS DE SERVEIS SOCIALS


L’Ajuntament de València ha aprovat la carta de servicis dels Centres Municipals de Servicis Socials (CMSS), que recull tota la informació sobre els servicis que oferixen a la ciutadania, com ara els d’informació, orientació i assessorament, la gestió de prestacions econòmiques i tecnològiques, l’orientació per a la inserció social i laboral, el servici d’accés a vivenda municipal, la informació i tramitació del servici d’atenció i protecció per a dones víctimes de violència de gènere i la informació i tramitació del Centre Dona.
Adjuntem la guía en PDF, per si vos és d’utilitat o podeu fer difusió
70.-_Carta_servicis_CMSS_

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *