Cicle de Tallers « AVE, RODALIES, CORREDOR MEDITERRANI? Llums i Ombres del Transport Ferroviari.

Recibido de PER L’HORTA.

 

Ens complau convidar-vos al Cicle de Tallers « AVE, RODALIES, CORREDOR MEDITERRANI? Llums i Ombres del Transport Ferroviari.»

La finalitat d’aquest Cicle de Tallers sobre el sistema ferroviari metropolità de València és l’empoderament social en defensa del territori. A més, està dedicat a aclarir conceptes, plantejar dubtes i a conversar sobre problemes que afecten a la ciutadania valenciana en l’actualitat.

Aquests tallers consistiran en conversacions amb experts com Vicent Torres, Dr en Economia i especialista en ordenació del territori i transports; Joan Olmos, Dr Enginyer de camins i professor d’urbanisme en la UPV i Joan Ramon Ferrandis, ferroviari i membre de la plataforma per la defensa del Ferrocarril de la CGT.  A més a més es realitzaran els debats pertinents, sent aquests oberts als assistents.

El Cicle de Tallers constarà de tres sessions:

_1a. Sessió: 9 de febrer.

El ferrocarril i el sistema de transports. Del Pla de Transport Ferroviari a l’ocurrència de l’alta velocitat. Són sistemes diferents? Quines són les diferències? Xarxa compartida o separada?

_2a Sessió: 16 de febrer.

Què és el Corredor Mediterrani,  De què estem parlant?. Propostes, mites i realitats. Quines són les necessitats. Viatgers i/o mercaderies.

_3a Sessió: 23 de febrer.

La xarxa ferroviària de l’Àrea Metropolitana de València. Necessitats, urgències i prioritats. Les propostes “oficials”: LAV a Castelló, túnel passant i estació soterrada. Propostes alternatives.

L’horari serà el dimecres de 19:00 a 20:30h i es realitzarà de forma presencial en Ca Revolta C/de Santa Teresa, 10 València. Es mantindran les mesures sociosanitàries pertinents i caldrà portar mascareta. Cal remarcar que l’aforament és limitat i cal inscripció prèvia. Les persones inscrites rebran materials previs de suport per a les sessions. 

També hi haurà disponible la modalitat online per a aquelles que no poden assistir presencialment. Rebreu l’enllaç una vegada heu fet la inscripció prèvia.

Inscripció al formulari:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfU1RpBIKYE0dnBTO-m5TlrEeHI9ib5M8a0ioz75FhdCyr2Fg/viewform

La inscripció al cicle és gratuïta per a que siga accessible a tothom. Tanmateix, si vols, pots col·laborar amb un donatiu lliure per a ajudar-nos amb les despeses de l’organització del cicle.

També tenim disponibles per a les persones que ho sol·liciten un certificat d’aprofitament per al cicle complet. Ho podeu sol·licitar al formulari d’inscripció. Es prioritzaran les inscripcions presencials de gent que acudisca al cicle complet.

Agraïm la difusió a les persones que penseu que hi puguen estar interessades.

Una abraçada, 

PER L’HORTA.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: ASOC CULTURAL CIUDAD SALUDABLE.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Hostinger International que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.